L’FP dual estrena comunitat virtual d’empreses

L’FP dual estrena plataforma virtual. La Cambra de Comerç de Mallorca, en col·laboració amb la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors del Govern de les Illes Balears, posa en marxa una nova eina destinada a les empreses vinculades amb el projecte de la FP dual del sistema educatiu.

Es tracta d’una comunitat virtual que té com a objectiu ser punt de trobada entre tots els agents implicats en el projecte, així com millorar i agilitar la comunicació i la interacció entre ells.

La creació de la comunitat virtual complementa les accions que la Cambra de Comerç i la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors estan duent a terme per a consolidar, de manera col·laborativa i conjunta -des d’institucions públiques i empreses privades- aquesta modalitat formativa.

La comunitat serà un espai viu i dinàmic perquè les empreses es comuniquin entre elles i comparteixin experiències, bones pràctiques i també dubtes per a poder aprendre conjuntament. A més, aquí trobaran tota la informació sobre els avantatges, compromisos i possibilitats que suposa ser una empresa col·laboradora de la FP dual.

La plataforma permet als usuaris estar informats de totes les novetats relatives a la FP dual del sistema educatiu de manera directa i immediata; tenir a la seva disposició tota la documentació necessària per a desenvolupar amb èxit el projecte; inscriure’s a cursos, tallers i xerrades formatives; i, comunicar-se i interrelacionar-se entre ells.

L’accés a la comunitat està restringit als agents involucrats en el projecte de la FP dual, per aquest motiu, el procés d’alta és el següent:

  1. Registre a la plataforma https://app.copernic.tech/fp-dual-illes-balears 
  2. Validació del correu electrònic.
  3. Creació de l’usuari (a partir del link que rebràs en el mail, una vegada validat el mateix)
  4. Acceptació de l’accés a la plataforma per part dels tècnics d’FP dual (l’accés pot ser denegat a les persones que no tinguin cap vinculació amb el projecte).

 

INSCRIU-TE