Cercam empreses compromeses amb la FP dual

La Direcció General de Formació Professional del Govern de les Illes Balears i la Cambra de Comerç de Mallorca, en la seva aposta social per l’ocupació juvenil, fan una crida a les empreses tecnològiques o amb departament informàtic que tinguin possibilitat d’incorporar joves talents a les seves plantilles perquè es comprometin amb la Formació Professional dual.

En aquesta ocasió, cercam empreses de Mallorca que puguin incorporar alumnes d’FP dual a partir del mes d’abril en contracte de formació.

Els joves que cerquen entrar al món laboral responen al següent perfil professional:

  • Grau Superior d’FP en modalitat dual d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa. Programadors especialitzats en java, amb coneixements de bases de dades amb SQL, android, programació multimèdia i sistemes de gestió.

Les empreses interessades hauran d’oferir un contracte de formació, de 25 hores setmanals, bonificat en la Seguretat Social, fins al juny de 2023.

El progama FP dual és una modalitat que combina formació acadèmica i experiència professional, involucrant en tot el cicle a l’empresa i al centre educatiu, amb l’objectiu de fomentar la competitivitat, productivitat i desenvolupament de l’alumne, al mateix temps que contribueix a la reactivació de l’economia.

Si estàs interessat en la contractació de joves o necessites més informació sobre requisits i bonificacions , escriu-nos a pbes.formacio@cambramallorca.com o telefona al 971 71 01 88 (ext. 2228)