Premis als millors projectes en l’FP dual

La Fundació Bertelsmann i la Fundació CEOE convoquen la sisena edició del Premi Alianza per l’FP dual, un guardó que té com a objectiu reconèixer les millors pràctiques relacionades amb l’impuls d’aquesta formació en categories: centre educatiu, gran empresa, pime i altres organitzacions.

Amb aquests guardons, la Fundació Bertelsmann vol donar visibilitat a les bones pràctiques realitzades, així com als seus actors involucrats, amb la finalitat de conscienciar al teixit empresarial, als centres educatius a les organitzacions i a la societat en general sobre la necessitat d’impulsar una FP dual de qualitat.

El període de presentació de candidatures al VI Premi Alianza per a l’FP dual estarà obert fins al 7 de març. Els participants poden llegir i descarregar les bases legals des d’aquest enllaç i enviar la seva candidatura a través d’aquest link.

Els premiats d’aquesta edició s’anunciaran en una gala que se celebrarà a l’Espai Bertelsmann de Madrid el 15 de juny de 2022.

Aquesta edició s’ha iniciat en un esdeveniment celebrat el passat 9 de febrer a l’Espai Bertelsmann, en el qual van participar els premiats d’edicions anteriors: Centro Xabec, IES Campanillas, Innovation Strategies, Dicomol, la Federación de Empresas de La Rioja, AEDHE, BASF i Heineken.