Encara ets a temps d’assegurar el teu futur professional

En cas de no haver aconseguit plaça a l’opció demanada en el primer tràmit o d’haver-te decidit per aquesta modalitat de formació recentment, en aquesta entrada de blog, t’explicam com presentar la teva sol·licitud en el tràmit del setembre. Consulta, a continuació, la relació de titulacions i centres amb places vacants:

A partir de l‘1 al 7 de setembre estarà obert el termini extraordinari de sol·licitud de plaça (anomenat també segona fase del procés d’admissió), per tal d’accedir als cicles formatius d’FP intensiva amb places vacants. Aquest tràmit es dirigeix a aquelles persones que no han aconseguit plaça al juny o a les que no ho varen sol·licitar a temps. Passes a seguir:

  1. Consultar la llista de places vacants, on s’informa dels centres educatius i dels graus formatius on hi ha places vacants.
  2. De l’1 al 7 de setembre realitzar la tramitació de la sol·licitud d’admissió (preferentment de forma telemàtica).
  3. El 13 de setembre es publicaran les llistes provisionals de sol·licitants i fins al 15 de setembre es podran presentar les reclamacions, rectificacions i revisions.
  4. El 21 de setembre es publicarà la llista definitiva d’admesos amb assignació de plaça.
  5. El 21 i 22 de setembre es podran matricular les persones que han obtingut plaça.

Consulta aquí el calendari complet d’admissió i matrícules de l’FP Dual Intensiva pel curs 2023 – 2024.

És recomanable, si es té l’oportunitat, presentar un acord amb una empresa en la qual cursar l’FP intensiva, ja que en aquest cas, la teva sol·licitud d’admissió tindria caràcter preferent. Aquest document es coneix com a proposta d’idoneïtat.